português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
FONS
Buscar:
MOSTRES GASTRONOMIQUES []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 20   en el formato [Estandar]
página 1 de 3
ir a la página          


1 / 56
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Garoinada, un quart de segle / text: Josep Salvatella ; fotos: Paco Dalmau
Salvatella Mallart, Josep


En: Revista de Palafrugell. Palafrugell. Segona època, núm. 267 (gener 2016), p. 5-9 : il. (Dossier


Matèries: Mostres gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Commemoració
Àmbit:Palafrugell
Cronologia:1992 - 2016
Autors add.:Dalmau, Paco (Il·l.)
Accés: https://pandora.palafrugell.cat/viewer.vm?id=0000061586 [exemplar complet]
Localització: B. Popular (Palafrugell)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
V Mostra Gastronòmica de Carnaval de la Vall d'Aro : carnaval 2000 Platja d'Aro : del 27 de febrer al 8 de març del 2000



[S.l.] : [Gràfiques Bigas], [2000]
1 fulletó ; 21 cm



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Carnaval ; Tradicions populars
Àmbit:Vall d'Aro ; Sant Feliu de Guíxols
Cronologia:2000
Localització: B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
IV Mostra Gastronòmica de Carnaval de la Vall d'Aro : Platja d'Aro : del 7 al 17 de ferbrer de 1999

Mostra Gastronòmica de Carnaval de la Vall d'Aro (4a : 1999 : Platja d'Aro )


Sant Feliu de Guíxols : Gràfiques Bigas, [1999]
35 p. ; 22 cm



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Carnaval ; Tradicions populars
Àmbit:Vall d'Aro ; Castell-Platja d'Aro
Cronologia:1999
Localització: B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 56
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó: dels seus orígens a l'actualitat [Fitxer informàtic] / Meritxell Arxé Fernández ; [dirigit per Joaquim Majó]
Arxé Fernández, Meritxell


2010
Dirigida per: Majó, Joaquim. Universitat de Girona. Facultat de Turisme, 2010
1 recurs electrònic
Treball final de Màster (Màster en Direcció i Planificació del Turisme).

La realització d'aquest estudi té per objectiu principal analitzar l'activitat promocional de la Costa Brava, com ho és la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó. Es tracta d'analitzar quina ha estat la seva evolució des de què va néixer la campanya fins a l'actualitat. S'estudien diferents aspectes com, per exemple, l'èxit que ha anat obtenint, les maneres de promoció que s'han anat utilitzant per difondre la campanya, les empreses col·laboradores, a quins diaris s'hi han publicat notes de premsa i alguns aspectes d'imatge gràfica. Un segon objectiu és realitzar un treball de recerca basat en l'organització de la campanya gastronòmica en la seva setzena edició. Això permet desenvolupar un projecte ben documentat i en el qual s'ha pogut extreure la informació necessària de primera mà. Un tercer objectiu és donar a conèixer una de les activitats gastronòmiques amb més ressò del Baix Empordà. Són moltes campanyes de gastronomia que es celebren als diferents municipis de la comarca. Algunes d'elles tenen una trajectòria exitosa de més de 15 anys. La idea és estudiar-ne una en concret per a valorar com es desenvolupa una activitat d'aquesta mena que no té altre objectiu primordial que el d'atraure el turisme i desestacionalitzar la temporada de la Costa Brava.


Matèries: Turisme ; Mostres gastronòmiques ; Peixos ; Costums alimentaris
Àmbit:Costa Brava ; Baix Empordà
Cronologia:[1995 - 2010]
Autors add.:Majó, Joaquim (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/10256/9023
Localització: Universitat de Girona


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Garoinada : la cuina de Palafrugell / [director: Joaquim Turró ; cap de redacció: Santi Massaguer]



[Palafrugell] : Edicions Baix Empordà, [2001]
175 p. : il. col. ; 22 cm (La Finestra, 8) 
ISBN 8487501303



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Palafrugell
Cronologia:2001
Autors add.:Turró i Roselló, Joaquim (Dir.) ; Massaguer i Malleu, Santi
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; B. Carles Rahola (Girona); B. Pere Calders (Llançà); B. Popular (Palafrugell); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós)


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Garoinada : la cuina de Palafrugell : gener, febrer i març de 1999



[S.l.] : [s.n.], [1999]
2 p. ; 30 cm



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Costums alimentaris
Àmbit:Palafrugell
Cronologia:2000
Localització: B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Garoinada : la cuina de Palafrugell : gener, febrer i març del 2000



[S.l.] : [s.n.], [2000]
1 full. pleg. ; 37 cm



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Costums alimentaris
Àmbit:Palafrugell
Cronologia:2000
Localització: B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de l'Empordanet : recull de receptes de la 2a mostra gastronòmica de Costa Brava Centre, Calella de Palafrugell / il·lustracions de Rodolfo Candelaria

Mostra Gastronòmica de Costa Brava Centre (2a : 1984 : Calella de Palafrugell )


Barcelona : Antalbe, 1984
63 p. : il. ; 24 cm
ISBN 8486162580



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Costa Brava ; Calella de Palafrugell - Palafrugell ; Baix Empordà ; Alt Empordà
Cronologia:1984
Autors add.:Candelaria Work, Rodolfo (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; B. Fages de Climent (Figueres); B. Carles Rahola (Girona); B. Popular (Palafrugell); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de l'Empordanet : recull de receptes de la 1a. mostra gastronòmica de Costa Brava Centre / [il·lustracions: Josep Puig-Clausell]

Mostra Gastronòmica de Costa Brava Centre (1a : 1983 : Vulpellac )


[Palafrugell] : Unió d'Associacions d'Hosteleria de Costa Brava Centre, [1984]
61 p. : il. ; 24 cm
ISBN 8470802615



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Costa Brava ; Vulpellac - Forallac ; Baix Empordà ; Alt Empordà
Cronologia:1983
Autors add.:Puig-Clausell, Josep (Il·l.)
Autors add.:Unió d'Associacions d'Hosteleria de la Costa Brava Centre
Localització: B. Salvador Raurich (Begur); B. Comarcal (Blanes); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Víctor Català (L'Escala); B. Carles Rahola (Girona); B. Modest Salse i Camarasa (Hostalric); B. Municipal (Mont-ras); B. Popular (Palafrugell); B. Pública Iu Bohigas (Salt); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); Biblioteca Terra Baixa (El Vendrell)


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Mostra de Cuina Casolana : Castell d'Aro 12 de maig de 2001 ; 6a



Castell-Platja d'Aro : Casino Castellarenc, [etc.], 2001
47 p. ; 21 cm



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Castell-Platja d'Aro
Cronologia:2001
Autors add.:Casino Castellarenc
Localització: B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro)


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Mostra de Cuina Casolana : Castell d'Aro 8 de maig de 1999



Castell-Platja d'Aro : Casino Castellarenc, [etc.], 1999
47 p. ; 21 cm



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Castell-Platja d'Aro
Cronologia:1999
Autors add.:Casino Castellarenc
Localització: B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro)


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Deu plats i un tupí : la cuina que ens ha fet grans / [Olga Cubells Bartolomé, Francesc Filella, Sergi Cuadrado, [et al.] : pròleg de Toni Massanés]



La Palma d'Ebre : Associació Cultural l'Espona, 2013
115 p. ; 24m (Fent espona, 3) 
ISBN 9788461635054

El tercer títol de la col·lecció va aparèixer l'any 2013 i, com altres títols que ha editat l'associació, ho va fer recollint els materials que es van generar amb la celebració, l'any 2011, de la festa "Deu plats i un tupí". Així, el llibre presenta les receptes tradicionals de la cuina de la Palma d'Ebre que es van recollir aquell dia, acompanyades de les vivències de les persones que les van cuinar. El llibre està prorrogat per Toni Massanés, de la Fundació Alícia, i al final inclou un article sobre la cuina de les festes, de Francesc Filella, i un altre sobre l'oli d'oliva a la Palma d'Ebre, de Sergi Cuadrado. (Editorial).



Matèries: Costums alimentaris ; Tradicions populars ; Festes populars ; Mostres gastronòmiques ; Receptes culinàries ; Indústria de l'oli ; Oli d'oliva
Àmbit:Palma d'Ebre, la
Cronologia:2011 - 2013
Autors add.:Cubells Bartolomé, Olga ; Massanés, Toni (Pr.) ; Filella Cubells, Francesc ; Cuadrado Ciureneta, Sergi
Autors add.:Associació Cultural l'Espona de la Palma d'Ebre
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Rovira i Virgili; B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa)


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cuines de Tàrrega



Tàrrega : Ajuntament de Tàrrega, 2016
78 p. : il. ; 23 cm (Natan, 43) 
ISBN 9788495284655



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Mostres gastronòmiques
Àmbit:Tàrrega
Cronologia:[2016]
Autors add.:Ajuntament de Tàrrega
Localització: B. Pública de Lleida; B. Central Comarcal (Tàrrega)


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 56
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Cuina que mai no ha fugit / Eduard Puig i Vayreda
Puig i Vayreda, Eduard


En: Revista de Girona. Girona. Any 41, núm. 169 (1995) , p. 96-97 (Bibliografia
Ressenya de:
. La Gastronomia empordanesa a Peralada : recull de receptes de la 1a i 2a Mostra Gastronòmica 1992-1993 / recopilació i notes a càrrec de Inés Padrosa i Gorgot. [Peralada] : [Ajuntament de Peralada], [1994]


Matèries: Ressenyes ; Mostres gastronòmiques ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Peralada ; Alt Empordà ; Baix Empordà
Cronologia:[1993]
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/93754
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
10 anys : trobada de cuina casolana de Castelló d'Empúries / [edició i coordinació: Mireia Teixidor i Murla]



[S.l.] : March Editor, [2004]
128 p. : il. col. ; 23 cm
A la portada: Associació Cultural i d'Esbarjo, Ajuntament de Castelló d'Empúries.
ISBN 84956083



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Mostres gastronòmiques ; Commemoració
Àmbit:Castelló d'Empúries
Cronologia:1994 - 2004
Autors add.:Teixidor i Murla, Mireia (Ed.)
Autors add.:Associació Cultural i d'Esbarjo de Castelló d'Empúries ; Ajuntament de Castelló d'Empúries
Localització: B. Comarcal del Pla de l'Estany (Banyoles); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Fages de Climent (Figueres); B. Carles Rahola (Girona)


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Gastronomia empordanesa a Peralada : recull de receptes de la 7a i 8a Mostra Gastronòmica 1998-1999 / recopilació i notes a càrrec d'Inés Padrosa i Gorgot



[Peralada] : Ajuntament de Peralada, [2000]
182 p. ; 21 cm
ISBN 848067086X



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Peralada
Cronologia:1998 - 1999
Autors add.:Padrosa i Gorgot, Inés (Ed.)
Autors add.:Ajuntament de Peralada
Localització: B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres)


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Gastronomia empordanesa a Peralada : recopilación de recetas de la "7a i 8a Mostra" Gastronómica 1998-1999 / recopilación y notas a cargo de Inés Padrosa i Gorgot



[Peralada] : Ajuntament de Peralada, [2000]
184 p. ; 21 cm
ISBN 8480670878



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Peralada
Cronologia:1998 - 1999
Autors add.:Padrosa i Gorgot, Inés (Ed.)
Autors add.:Ajuntament de Peralada
Localització: B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres)


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Gastronomia empordanesa a Peralada : recull de receptes de la 5a i 6a Mostra Gastronòmica 1996-1997 / recopilació i notes a càrrec de Inés Padrosa i Gorgot



[Peralada] : Ajuntament de Peralada, 1998
182 p. ; 21 cm
ISBN 8480670789



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Peralada
Cronologia:1996 - 1997
Autors add.:Padrosa i Gorgot, Inés (Ed.)
Autors add.:Ajuntament de Peralada
Localització: B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres)


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Gastronomia empordanesa a Peralada : recull de receptes de la 3a i 4a Mostra Gastronòmica 1994-1995 / recopilació i notes a càrrec de Inés Padrosa i Gorgot.



[Peralada] : Ajuntament de Peralada, 1996
188 p. ; 21 cm
ISBN 8480670630



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Peralada
Cronologia:1994 - 1995
Autors add.:Padrosa i Gorgot, Inés (Ed.)
Autors add.:Ajuntament de Peralada
Localització: B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres)


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 56
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Gastronomia empordanesa a Peralada : recull de receptes de la 1a i 2a Mostra Gastronòmica 1992-1993 / recopilació i notes a càrrec de Inés Padrosa i Gorgot



[Peralada] : [Ajuntament de Peralada], [1994]
126 p. ; 21 cm
ISBN 848067038X



Matèries: Mostres gastronòmiques ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Peralada
Cronologia:1992 - 1993
Autors add.:Padrosa i Gorgot, Inés (Ed.)
Autors add.:Ajuntament de Peralada
Localització: B. Carles Rahola (Girona); B. Fages de Climent (Figueres); Arxiu Municipal de Roses


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 3
ir a la página          

Base de datos  FONS : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3